ASOY Lauttasaarentie 4 tekee businesta toisen omistamissa tiloissa. Valitus hovioikeudelle 2016 päätöksestä ei tuota muutosta ja siitä reklamoidaan

Käräjäoikeus ei ole kiinnostunut tuomitsemaan AsOytä palauttamaan Etelätuonnille kuuluvaa, AsOy:n nauttimaa aiheetonta vuokraa Etelätuonnin omistamista tiloista. Tuomio saattaisi olla toinen, jos tuomari olisi lukenut mitä yhtiöjärjestyksessä oikeasti lukee ja mitä tapahtuu käytännössä.

Tuomari listaa entiset virheelliset päätökset uskollisesti, perustaen päätöksensä niille. Hän ei vaivaudu tai ei uskalla ryhtyä tutkimaan, miten omistusoikeuden riistopäätös on aikoinaan syntynyt ja mitä omistusasiakirjat sanovat omistusoikeudesta tiloihin. Tämän mukaan hän on sitä mieltä, että oikeudella on oikeus riistää omistusoikeus aiheettomasti ja näin hän tukee AsOy:n luvatonta vuokrankantoa toisen tiloista.

Reklaamaatio käräjäoikeuden valituspäätöksestä hoviin (kielteinen) esitettiin hovioikeudelle 56.6.2017.
Tätäkään valitusta ei tutkittu asiallisesti. Väärät tuomiot näyttävät kasautuvan, koska oikeus ei voi myöntää tekemäänsä vääryyttä ja virheellisten tuomioiden sarjaa missään oikeusasteessa tai minkään seuraamuksen suhteen.

Alla Helsingin Hovioikeudelle esitetty reklamaatio.

Taloyhtiöllä ei ole esittää, luvatta haltuun otetuihin, varastotiloihin ns. saantoa eli asiakirjaa jolla varastot olisi luovutettu sille. Kaikki dokumentit (osakeluettelo, yhtiöjärjestys ja pohjapiirros johon tilat on selkeästi kirjattu ja merkitty) ja oikeustieteen professorien lausunnot, puolestaan osoittavat kiistattomasti Etelätuonnille kuuluvan oikeudelle esiteltyjen dokumenttien todistaman varastotilan jota AsOy hallinnoi täysin luvatta ja ilman pitävää todistetta omistusoikeudestaan (saantokirja). AsOy viittaa tämän tuomion tapaan virhellisiin oikeudenpäätöksiin joissa yhdessä on tehty mm. asiakirjamanipulaatio (päätöslauselmassa), jonka avulla varastohuone on liitetty myymälähuoneistoon joka väite on mieletön. Tarvitsee vain katsoa talon alkuperäistä pohjapiirrosta jossa liikkeiden varastotilat on merkitty selkeästi (tekstillä varustettuina) kellariin.



 

Asunto-osakeyhtiölaki 3. luku 5 § sanoo:

--------------------------
Osakehuoneiston käytön estyminen

Jos osakehuoneistoa ei voi käyttää sen käyttötarkoituksen mukaisesti, osakkeenomistajalta perittävästä yhtiövastikkeesta on vähennettävä määrä, jolla yhtiön käyttö- ja kunnossapitokulut vähenevät huoneiston käytön estymisen vuoksi.

--------------------------

 

Aloitussivulle>